PlusRenoveren: Eenvoudig, zorgeloos, duurzaam

De Nederlandse woningvoorraad slurpt nog altijd energie. Tegelijk blijven de energieprijzen stijgen. Dit is dus hét moment om samen te werken aan duurzame investeringen die verder reiken dan het verbeteren van de energieprestatie.

Jongen 2 - nieuw bergen
Voorbeeld: situatie voor PlusRenoveren
Daarnaast laat het Convenant Energiebesparing Corporatiesector er weinig misverstanden over bestaan: de komende jaren spannen de woningcorporaties zich in om de energieprestaties van hun woningen sterk te verbeteren. Het streven bij renovaties is een energielabel B of een verbetering van minimaal twee niveaus, naast een gezond en veilig binnenklimaat. Dat vraagt veel van medewerkers, budgetten én bewoners. Daarom biedt VolkerWessels nu een totaaloplossing die toewerkt naar een eenvoudig en zorgeloos renovatieproces met een duurzaam eindresultaat: PlusRenoveren.

De turn-key oplossing voor grondgebonden én gestapelde woningen

Jongen 1
Voorbeeld: situatie na PlusRenoveren

PlusRenoveren is een full-serviceconcept dat zich richt op de duurzame opwaardering van bestaande woningbouw. Het is een systematische benadering, compleet van advisering, begeleiding en realisatie tot eventueel beheer en onderhoud. Met behulp van een stappenplan doorloopt u in vier overzichtelijke stappen het volledige renovatieproces. Aan het eind bent u verzekerd van een duurzaam eindresultaat. Binnen zeer korte tijd en tegen een scherp tarief worden uw woningen aangepast volgens de samen met u geformuleerde eisen. Zonder bovenmatige belasting van uw eigen organisatie en met minimale overlast voor de bewoners.

 

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.