21.01.13

VolkerWessels presenteert PlusRenoveren op BouwBeurs 2013

De Internationale BouwBeurs is de tweejaarlijkse ontmoetingsplaats waar bouwend Nederland bij elkaar komt. VolkerWessels neemt deel aan deze internationale beurs en presenteert daar het slimme duurzame bouwconcept van VolkerWessels: PlusRenoveren.

 

Vanaf maandag 4 februari tot en met zaterdag 9 februari zijn we aanwezig op de internationale BouwBeurs in Jaarbeurs Utrecht. Het thema van deze editie is Bewust Bouwen.

PlusRenoveren op Bouwbeurs 2013

Bewust Bouwen

In de huidige markt draait het om meer dan alleen het aanbieden van degelijke producten en diensten. Succesvolle bedrijven nemen de eindgebruiker serieus, komen de bouwer tegemoet met slimme en efficiënte bouwconcepten en houden rekening met de eisten die de maatschappij stelt. Bewust Bouwen is: de gebruiker centraal stellen en bouwen op de juiste locatie. Duurzaam, innovatief en ambitieus. Inspelen op de toekomst.

Stand van PlusRenoveren in Hal 4

VolkerWessels heeft met PlusRenoveren een eigen stand.

U kunt ons vinden in Hal 4, stand B132.

Schrijf u hier gratis in!

U kunt u gratis inschrijven. Klik op onderstaande link en zorg dat u uw toegangsbewijs op tijd in huis heeft!

PlusRenoveren op de Bouwbeurs 2013

 

Voor meer info over de beurs kijkt u hier.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.