06.12.12

PlusRenoveren één van de deelnemers van webinar Totaalrenovaties op 6 december

6 december 2012

 

samenwerken bij energiebesparende renovaties

 

Energiebesparing moet; er moeten snel veel woningen stukken energiezuiniger worden.

Het gaat om totaalrenovaties die de levensduur van woningen verlengen en het wooncomfort verhogen,en dit in een zo kort mogelijke tijd. Dat vraagt om verregaande samenwerking tussen de onderhoudsbedrijven, installatiebedrijven en aannemers. Inmiddels hebben al enkele bedrijven ervaring met deze nieuwe manier van (samen)werken.

Schilrenovatie - een warme jas
Jark Schepens, directeur van VolkerWessels onderneming de Bonth van Hulten zal een presentatie geven over het concept PlusRenoveren. Met name over de oplossing schilrenovatie, waar zij veel succes mee hebben.

In dit live online seminar hoort u van 3 vooruitstrevende bouwbedrijven hoe zij dit CONCREET hebben aangepakt. U kunt direct vragen stellen aan deze bedrijven.

  • Hoe hebben zij de samenwerking met alle partijen aangepakt?
  • Hoe heeft dit tot een succesvol project geleid?  

De live uitzending van dit bouwwebinar vindt plaats op: donderdag 6 december 2012 om 20:00 uur en zal duren tot ongeveer 21:00 uur.

Inschrijven kan hier

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.