Brochures en leaflets

Vindt hier alle brochures en leaflets over PlusRenoveren.
Voorkant leaflet PlusRenoveren

Leaflet PlusRenoveren

Bladerbare versie leaflet PlusRenoveren

 

In deze algemene brochure van PlusRenoveren wordt het concept PlusRenoveren uitgelegd. PlusRenoveren is VolkerWessels' full-serviceconcept voor de duurzame renovatie van bestaande woningbouw. Het is een full-serviceconcept dat zich richt op duurzame opwaardering van bestaande woningbouw. Het is een systematische benadering, compleet van advisering, begeleiding en realisatie tot eventueel beheer en onderhoud. Met behulp van een stappenplan doorloopt u in vijf overzichtelijke stappen het volledige renovatieproces PlusRenoveren is VolkerWessels' full-serviceconcept voor de duurzame renovatie van bestaande woningbouw. Het is een full-serviceconcept dat zich richt op duurzame opwaardering...

Voorkant leaflet PlusRenoveren - schilrenovatie

Leaflet PlusRenoveren - schilrenovatie

Bladerbare versie leaflet PlusRenoveren-schilrenovatie

 

In deze drieluik staat de oplossing schilrenovatie van PlusRenoveren centraal. Deze oplossing kan bij meerdere pakketten uit de PlusRenoveren-matrix van toepassing zijn. Met schilrenovatie kan een deel van de woning aangepakt worden, maar ook complete gevel- en dakrenovatie is mogelijk, bijvoorbeeld met als doel om jaren '70-woningen van label G naar B te brengen. Een en ander is voorzien van een frisse look, waardoor de levensduur met enkele decennia wordt verlengd. Zo wordt waarde toegevoegd aan de bestaande woningvoorraad van de corporatie!

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.