Een alles omsluitende en eigentijdse jas

Centraal bij schilrenovatie staat het vervangen van de voor- achter - en kopgevel plus het dak van de woning. Bij een groot deel van het Nederlandse woningaanbod is dat een relatief kleine ingreep. Na het verwijderen van de bestaande gevels worden in één handeling nieuwe, prefab gevels geplaatst. Inclusief kozijnen, ramen en deuren; en inclusief alle doorvoeren voor kabels en leidingen. Indien een kruipruimte aanwezig is wordt de begane grondvloer van isolatie voorzien. Op die manier krijgt de woning een alles omsluitende, comfortabele en eigentijdse jas.

  

Het principe van schilrenovatie

Schilrenovatie - een warme jas

 

 

Architectonische vrijheid

Schilrenovatie is een zeer flexibele oplossing. De gevelelementen worden prefab aangeleverd volgens de specificaties van de opdrachtgever. Voor de buitenafwerking is nagenoeg ieder materiaal te kiezen en dus is een esthetische keuze op maat mogelijk. Bovendien is deze oplossing aan te vullen met tal van extra's. Denk daarbij aan het aanbrengen van een uitbouw of dakkapellen of het wijzigen van de gevelindeling. De betrokken architect kan daardoor aanzienlijk variëren en woningen die eerst eenvormig en saai waren een geheel nieuwe, eigen identiteit geven. Een verrijking van uw woningbezit en de leefomgeving van uw huurders!

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.