Oplossingsrichtingen

In Nederland hebben we diverse types grondgebonden en gestapelde woningen. Voor de meest voorkomende zijn als voorbeeld ‘configuraties' samengesteld met daarbij behorende energetische prestaties. PlusRenoveren heeft voor alle voorkomende woningtypes een passende oplossing. Het PlusRenoveren-concept is ontstaan na een uitgebreide analyse van het Nederlandse woningaanbod. Hier zijn referentiewoningen uit afgeleid met de bijbehorende, meest voorkomende, bouwkundige en energetische eigenschappen.

Matrix met focuspunten

Deze eigenschappen zijn de focuspunten van PlusRenoveren. Met relatief eenvoudige oplossingen kunnen deze punten snel en effectief verbeterd worden. Aan de hand hiervan zijn verschillende PlusRenoveren-pakketten samengesteld voor zowel grondgebonden als gestapelde woningen. Ieder pakket heeft een vast budget per woning. Daartegenover staat een gegarandeerd resultaat op het gebied van energiebesparing,

CO2-reductie en energielabel. Al vanaf € 11.000,- excl. BTW per woning bereikt u een energielabel dat twee klassen hoger ligt dan het huidige. Afhankelijk van uw eigen ambities selecteert u een standaardpakket. Maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een maatwerkpakket, dat optimaal aansluit op uw woningaanbod en investeringsmogelijkheden.

 

nieuw2

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.