Bewoners centraal

In alle stadia van het stappenplan wordt uitgebreid aandacht besteed aan de bewoners. Techniek en logistiek staan ten dienste van deze, in onze ogen, belangrijkste stakeholder. Integraal onderdeel van PlusRenoveren is daarom een communicatieplan, afgestemd op de bewoners en uit te voeren in nauw overleg met u.
Afbeelding bewoners

Bewoners blijven in hun woning wonen

PlusRenoveren hanteert een zeer strakke tijdsplanning. Voor bijvoorbeeld een portiekwoning kan de overlast binnen de woning tot 5 werkdagen worden beperkt. Gedurende het proces kunnen de bewoners in hun woning blijven wonen. Als ervaren partij weet de VolkerWessels onderneming wat er speelt. Adviseurs, projectleiders, uitvoerders, werkvoorbereiders én uitvoerend personeel zijn mensen van de praktijk. Oplossings- en planningsgericht en communicatief goed onderlegd. Zij hebben oog en oor voor zowel u als de bewoners. Ook hun doel is een renovatieproces dat voor alle partijen probleemloos verloopt.

 

Energiebewustzijn en meer tevredenheid

Energiebewustzijn spreekt iedereen aan. Men leeft niet bij de dag, maar kijkt naar de wereld van morgen: de wereld van onze kinderen. PlusRenoveren biedt de bewoners direct voordelen: het reduceren van energieverbruik, meer comfort en een fijnere leefomgeving door toepassing van slimme renovatie-oplossingen.

Links

De voordelen

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.